*z mąką kokosową i mleczkiem kokosowym
dużo gruszek u mnie, ale wszystkie nagle się jakieś miękkie zrobiły wszystkie.. no, ale nic sie nie zmarnuje :D
i znów ten poranny pośpiech
Przepis:
200-250g upieczonego batata
1/3 szklanki mleczka kokosowego + do podania
1/3 szklanki wody
ok.20g mąki kokosowej
coś do posłodzenia
Batata zmiksować z mleczkiem i wodą na pure, dodać mąkę i coś do osłodzenia. Schłodzić w lodówce, lub zajadać od razu.
i znów ten poranny pośpiech
Przepis:
200-250g upieczonego batata
1/3 szklanki mleczka kokosowego + do podania
1/3 szklanki wody
ok.20g mąki kokosowej
coś do posłodzenia
Batata zmiksować z mleczkiem i wodą na pure, dodać mąkę i coś do osłodzenia. Schłodzić w lodówce, lub zajadać od razu.
Gruszek nigdy za wiele! Tak samo jak pysznych kremów :)
OdpowiedzUsuńkokosowy batat brzmi ciekawie: )
OdpowiedzUsuńmiękkie gruszki najlepsze :D
OdpowiedzUsuńU mnie to samo się z gruszkami stało! Więc muszę szybko zapobiec zepsuciu :P
OdpowiedzUsuńTEN KREM BYŁ FENOMENALNY! Zazdroszczę śniadania, bo wiem, że jest czego :)
OdpowiedzUsuńplatki-owsiane.blogspot.com