zbyt rzadko je jem. na taką temperaturę za oknem idealna.. jedyne czego mi potrzeba to zostać pod grubą warstwa pierzu.. no nic, tylko (aż) 7 godzin, jutro wolne, dobre i to :D
swoją droga tak genialnie zgęstniała przez noc mimo, że rano dolewałam wody, to i tak jest mega gęsta :3
swoją droga tak genialnie zgęstniała przez noc mimo, że rano dolewałam wody, to i tak jest mega gęsta :3
ostatnio takie gęste rozgrzewające owsianki jem niemalże codziennie, ubóstwiam! <3
OdpowiedzUsuńpowodzenia w szkole i miłego dnia :*
a z jakich proporcji robisz takie geste owsianki i z jakich płatków[firma]? mi takie nie wychodzą ;(
OdpowiedzUsuńJak dla mnie nie ma lepszego sposobu na wszelką chandrę, zimno czy bóle jak owsianka. Gdyby nie śniadanie dochodzące w piekarniku to ugotowałabym sobie :D
OdpowiedzUsuńidealne na takie zimne dni :)
OdpowiedzUsuńGęste, otulające ciepłem owsianki są najlepsze na świecie <3 A zwłaszcza teraz kiedy na dworze jest - 20 stopni :D
OdpowiedzUsuńMmm... Ostatnio stwierdziłam, że batatowe owsianki są moim numerem 1 wśród owsianek <3 A zwłaszcza w formie mordoklejek ;)
OdpowiedzUsuńNie masz litości z tymi batatami, oj nie masz
OdpowiedzUsuńProsto i smacznie :)
OdpowiedzUsuńuwielbiam gęste bananowe owsianki :D
OdpowiedzUsuńWidać własnie jaka gęsta! Taka otulająca i pyszna :D
OdpowiedzUsuńplatki-owsiane.blogspot.com
Uwielbiam gęste owsianki, na taki mróz idealnie :D
OdpowiedzUsuń