Szpinakowe gofry; z rozgniecionymi truskawkami i miodem
Lubię nietypowe połączenia, taka odskocznia, od tego co typowe, całkiem fajnie wyszło ^^
Zaraz jadę do okulisty, a potem grillujemy ze znajomymi ^^ pogoda co prawda nie sprzyja, ale kto by się tym przejmował w dobrym towarzystwie ;)
Ask
Facebook
Lubię nietypowe połączenia, taka odskocznia, od tego co typowe, całkiem fajnie wyszło ^^
Zaraz jadę do okulisty, a potem grillujemy ze znajomymi ^^ pogoda co prawda nie sprzyja, ale kto by się tym przejmował w dobrym towarzystwie ;)
Ask
życzę w takim razie powodzenia u dentysty i udanej zabawy wieczorkiem :*
OdpowiedzUsuńzaciekawiło mnie Twoje dzisiejsze połączenie... do wypróbowania, koniecznie!
Połączenie smakowe mi nieznane. Ale wygląd tych gofrów jest bajeczny! <3
OdpowiedzUsuńJa też lubię nietypowe połączenia, a wiadomo, że szpinak smakuje dobrze w każdym towarzystwie :D
OdpowiedzUsuńPołączenie w moim guście :D Szpinak na słodko jest spoko :)
OdpowiedzUsuńSuper wyglądają, jak wszystkie wypieki typu ufo :D
OdpowiedzUsuńpolarois.blogspot.com
piąteczka za połączenie smakowe dzisiejsze :D
OdpowiedzUsuńBardzo fajny pomysł, muszę wypróbować!
OdpowiedzUsuńPozdrawiam!
www.kornikwkuchni.blogspot.com
muszę wypróbować tego połączenie!
OdpowiedzUsuńzgdzam się, pogoda tu w ogóle nie gra roli :)
Skoro gofry z cukinii mi wyszły, to może ze szpinaku też mi się uda? Bo Twoje wyglądają mega zachęcająco :D
OdpowiedzUsuńTakie gofry to ja moge jeść cały czas! <3
OdpowiedzUsuńszpinakowych jeszcze nie jadłam, a zapowiadają się fajnie :)
OdpowiedzUsuńSmaczne :)
OdpowiedzUsuńtakie gofry to świetna alternatywa dla takich typowych nadmorskich :)
OdpowiedzUsuńOj, lubię szpinak w wersji na słodko. Najchętniej łączę z kakao lub gorzką czekoladą :)
OdpowiedzUsuńNa grilla zawsze jest dobra pora! :)
OdpowiedzUsuńJakoś ze szpinakiem na słodko się nie lubię, ale tu bym spróbowała :)
OdpowiedzUsuńhttp://rankiemwszystkolepsze.blogspot.com/
bardzo polubiłam szpinakowe gofry, są przepyszne! :)
OdpowiedzUsuńSzpinak wygląda uroczo w tych gofrach!
OdpowiedzUsuńhttp://poranny-talerz.blogspot.com/
Zgadzam się w 100%. I muszę wypróbować. :)
UsuńA można prosić przepis? Bo albo oślepłam albo go nie ma :(
OdpowiedzUsuńkurcze, dokładnie nie pamiętam, ale pewnie ok. 50-60g mąki (pełnoziarnistej o pszennej), jajko, ok.1/2 opakowania szpinaku mrożonego odciśniętego z wody (wyjdzie ok.100g), coś do posłodzenia, 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia, szczypta sody oczyszczonej, cynamon +woda po szpinaku do konsystencji, wszystko zmiksować i piec w natłuszczonej gofrownicy :)
Usuń