Pyszne jedzonko :)
Żałuję, że mleko sojowe jest tak drogie :(( no i srednio zdrowe, dlatego jem raz na jakiś czas, a lubię bardzo!
Też zawsze zeskrobuję kaszę prosto z garnuszka i to właśnie ona najlepiej smakuje, więc cię całkowicie rozumiem :)
też taką uwielbiam <3
A mi się za to generalnie podoba połączenie tej kaszy z gruszką i nerkowcami - pycha! :)
Pycha! Też mi smakuje najbardziej prosto z garnuszka. A najlepiej taka lekko przypalona. ;)
ja tak samo.. w ogóle lubię wszelkie resztki , lekko przypalone... ;p
Wygląda tak delikatnie! :)
Wcale się nie dziwię, od zawsze powtarzam, że "siła tkwi w prostocie" :)
Wygląda cudownie. Kocham nerkowce i gruszki :)
Też najbardziej lubię to co się osadza na ściankach garnuszka :D
ja właśnie też. A tak czesto jadam ją w ten sposób, bo bardzo czesto mi sie przypala hahah XD
mmm ale pyszna manna!
Manna dobra na wszystko. Uwielbiam jej delikatność :)
Waniliowa manna to klasyk klasyków i ostatnio mam na nią taką fazę, że jem ją na śniadanie na przemian z owsianką :D
Kocham wyskrobywać z garnuszka! <3zapraszam:http://grapefruitjuicesour.blogspot.com/:)
Kasza manna najlepsza! Ja mogłabym jeść codziennie :D
okej, jakie proporcje na taką kaszę manną? ;) ja zazwyczaj daję szklankę mleka i ok 30 g kaszy, ale dawno nie robiłam... :D
ja robię z ok.55g kaszy, szklanki mleka i szklanki wody (razem ok.400-450ml) :) Do tego szczypta soli (czasami duża xd ) i np. aromat waniliowy ;)
Pyszne jedzonko :)
OdpowiedzUsuńŻałuję, że mleko sojowe jest tak drogie :(( no i srednio zdrowe, dlatego jem raz na jakiś czas, a lubię bardzo!
OdpowiedzUsuńTeż zawsze zeskrobuję kaszę prosto z garnuszka i to właśnie ona najlepiej smakuje, więc cię całkowicie rozumiem :)
OdpowiedzUsuńteż taką uwielbiam <3
OdpowiedzUsuńA mi się za to generalnie podoba połączenie tej kaszy z gruszką i nerkowcami - pycha! :)
OdpowiedzUsuńPycha! Też mi smakuje najbardziej prosto z garnuszka. A najlepiej taka lekko przypalona. ;)
OdpowiedzUsuńja tak samo.. w ogóle lubię wszelkie resztki , lekko przypalone... ;p
OdpowiedzUsuńWygląda tak delikatnie! :)
OdpowiedzUsuńWcale się nie dziwię, od zawsze powtarzam, że "siła tkwi w prostocie" :)
OdpowiedzUsuńWygląda cudownie. Kocham nerkowce i gruszki :)
OdpowiedzUsuńTeż najbardziej lubię to co się osadza na ściankach garnuszka :D
OdpowiedzUsuńja właśnie też. A tak czesto jadam ją w ten sposób, bo bardzo czesto mi sie przypala hahah XD
OdpowiedzUsuńmmm ale pyszna manna!
OdpowiedzUsuńManna dobra na wszystko. Uwielbiam jej delikatność :)
OdpowiedzUsuńWaniliowa manna to klasyk klasyków i ostatnio mam na nią taką fazę, że jem ją na śniadanie na przemian z owsianką :D
OdpowiedzUsuńKocham wyskrobywać z garnuszka! <3
OdpowiedzUsuńzapraszam:
http://grapefruitjuicesour.blogspot.com/
:)
Kasza manna najlepsza! Ja mogłabym jeść codziennie :D
OdpowiedzUsuńokej, jakie proporcje na taką kaszę manną? ;) ja zazwyczaj daję szklankę mleka i ok 30 g kaszy, ale dawno nie robiłam... :D
OdpowiedzUsuńja robię z ok.55g kaszy, szklanki mleka i szklanki wody (razem ok.400-450ml) :) Do tego szczypta soli (czasami duża xd ) i np. aromat waniliowy ;)
Usuń