środa, 3 grudnia 2014

812. Bananowo-ricottowy krem jaglany.

 
Bananowy krem jaglany z ricottą
podany z gorącym sosem wiśniowym 

Przeżyłam. I nawet wykończona, aż tak nie byłam ;) 
A, dzisiaj wcześniej, bo zamiast do szkoły kieruję się do lekarza :P 

9 komentarzy:

  1. Dzis istny deser, nie śniadanie ;) nagroda za przeżycie ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Świetny ten sos wiśniowy ♥

    OdpowiedzUsuń
  3. Krem i jaglany jeszcze i w dodatku w słoiku, Obłęd! ❤

    OdpowiedzUsuń
  4. Wspaniałe połączenie! Gorące wiśnie to jest to :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Też dziś "wagaruję" u lekarza! :)
    Gorące wiśnie, jeju <3

    OdpowiedzUsuń
  6. bananowy krem jaglany i nic więcej do szczęscia niepotrzebne :)

    OdpowiedzUsuń
  7. ale teraz mam ochotę na taki krem, a tym bardziej jedzony ze słoiczka - bo tak jakoś lepiej :D

    OdpowiedzUsuń