Dyniowe gofry z rukolą, camembertem oraz orzechami;
z sosem miodowo-musztardowym
... bo nie samymi ciastami człowiek żyje..a po głowie chodzą mi już podobne wariacje (camembertem i gruszka < 3)
Święta, świętami, ale teraz trzeba w końcu do książek zajrzeć, miłego dnia :)
Ask
Facebook
O ja, ale bym zjadła takie gofry:)
OdpowiedzUsuńCały czas nie mogę pogodzić się z brakiem gofrownicy.... Super pomysł ! :D
OdpowiedzUsuńSmacznie wygląda! :)
OdpowiedzUsuńDziś dla mnie wygrałaś wszystko tymi goframi! <3
OdpowiedzUsuńto połaczenie super, a planowane jeszcze lepsze! uwielbiam <3
OdpowiedzUsuńWyglądają mega apetycznie! :) Na te z gruszką chętnie się wproszę ;)
OdpowiedzUsuńspróbuj z kozim serem, włoskimi, rukolą, pieprzem i miodem - jadłam w Warszawie (oczywiście będąc jeszcze wegetarianką) :) tak sobie myślę jakby tu przerobić je na wegańską wersję i już mam nawet pomysł :D
OdpowiedzUsuńWyglądają niebanalnie :D
OdpowiedzUsuńJak najbardziej podoba mi się takie zestawienie! :) Chociaż nigdy nie jadłam takich gofrów, niestety.
OdpowiedzUsuńKolor tych gofrów jest bezbłędny!
OdpowiedzUsuńJadłam coś identycznego prawie jakiś czas temu i bardzo dobrze wspominam! Chętnie bym powtórzyła :)
OdpowiedzUsuńAle narobiłaś mi ochoty na takie połączenie *.*
OdpowiedzUsuńJedno z lepszych śniadań jakie kiedykolwiek widziałam - mówię serio serio *.*
OdpowiedzUsuńWytrawne gofry to świetny pomysł :)
OdpowiedzUsuńGofry inaczej, a jak pysznie! :)
OdpowiedzUsuńPięknie je podałaś!
na wytrawnie też są pyszne! potwierdzam :)
OdpowiedzUsuńCiekawe połączenie. :)
OdpowiedzUsuńBrakuje mi dyni ;C
OdpowiedzUsuńKoniecznie spróbuj jeszcze jabłka z camembertem lub żurawiny! :D
O mamo! Takie gofry to marzenie! :D
OdpowiedzUsuńGenialne gofry! <3
OdpowiedzUsuńUwielbiam wytrawne, moje ulubione to te z łososiem!:D
Nietypowo :)
OdpowiedzUsuń