środa, 11 lutego 2015

881. Płatki z ricottą.


płatki ryżowe gotowane z ricottą, 
z truskawkami ze słoiczka i mrożonymi 

Logika Natalii.. mniej idealnie gęste płatki, dolej do nich mleka, bo za gęste >.< A niestety z rana.. .no wlało się trochę więcej, niż trzeba było xd Ale nie narzekam :D

Jakieś plany na dzisiaj? Ja po szkole zabieram się za robienie donatów ^^

15 komentarzy:

  1. Za takie śniadanie oddałabym własną duszę, wygląda idealnie ♥
    A plany? Trochę nauki przed końcem ferii i może jakieś małe pieczenie pączków ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. plany są - będzie nauka, trochę jogi i pyszny obiad :)
    te płatki ryżowe wyglądają tak delikatnie - zdecydowanie zbyt rzadko je jadam!

    OdpowiedzUsuń
  3. Haha, z płatkami mam podobnie, ale zawsze i tak są pyszne!

    OdpowiedzUsuń
  4. o nie, nienawidzę tego kiedy chcę coś poprawić i poprawiam za bardzo.. :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Aksamitne, delikatne... chyba jednak kupię niebawem te płatki ryżowe :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Też czasami "przedobrzę" z mlekiem - taka złośliwość kartonowych krów :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Hah, patrząc na pierwsze zdjęcie miałam wrażenie, że jakieś trufle są w tej miseczce, a to truskawki :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Też tak myślałam :D
      Ale patrząc na zdjęcie zatęskniłam za świeżymi truskawkami :<

      Usuń
  8. Moja logika jest często taka sama :D Ale dzięki ricottie musiały być kremowe i lekkie :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Ja teeż tak robię! Zawsze wleję za dużo mleka.....

    OdpowiedzUsuń
  10. też się czasem tak zdarza :D
    z ricottą, jej to musiało smakować genialnie!
    wpadam na dounty! :D

    OdpowiedzUsuń
  11. truskaweczki w tłusty czwartek mogą zastąpić pączka! :)

    OdpowiedzUsuń
  12. O mniam i znow ta urocza miseczka *.* a w niej same smakołyki <3

    OdpowiedzUsuń